Nieuws van Westland Infra

Update 9.30 uur: De storing aan onze hoofdserver is opgelost. Deze ochtend vroeg is een storing ontstaan aan onze hoofdserver.
Westland Infra Netbeheer geeft vermogen vrij op inkoopstation De Lier
Westland Infra Netbeheer heeft vandaag aangekondigd vermogen vrij te kunnen geven voor teruglevering op aansluitingen op het inkoopstation De Lier.
Netbeheerders brengen wegen naar klimaatneutraal 2050 in kaart
Netbeheer Nederland schetst in de systeemstudie ‘II3050’ vier verschillende scenario’s, die inzicht geven in hoe we als maatschappij naar een klimaatneutraal energiesysteem in 2050 kunnen groeien.
Energienet in 2022 meer dan 99,99 procent betrouwbaar
Het Nederlandse energienet is één van de betrouwbaarste van Europa. In 2022 zaten onze klanten in Westland en Midden-Delfland gemiddeld 14 minuten zonder stroom en 36 seconden zonder gas.
Samenwerking Westland Infra, Evides en BAM: gezamenlijke aanpak groot onderhoud N468
Westland Infra Netbeheer, Evides Waterbedrijf en BAM Energie & Water zijn een samenwerking aangegaan voor de gezamenlijke aanpak van het groot onderhoud aan de provinciale weg N468 in Midden-Delfland.
Aandeel groen gas stijgt in 2022, maar de groei vlakt af
Cijfers van Nederlandse netbeheerders laten zien dat de productie van groen gas in Nederland in 2022 is gestegen naar 2,25 TWh.
Historische groei zonnepanelen op woningdaken in 2022
Nederlandse netbeheerders hebben in 2022 een historische groei van zonnepanelen op woningdaken genoteerd.
Het heerlijk avondje is gekomen
In verband met de voorbereidingen voor pakjesavond bij onze collega's, is ons kantoor vanaf 16.00 uur beperkt bereikbaar.
Nieuwe netbeheertarieven 2023 bekend
De nieuwe tarieven voor netbeheerkosten over 2023 zijn maandag 28 november bekendgemaakt door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).