Onze helden vertellen hun verhaal

Gepubliceerd op 13-05-2022
Leestijd 2

Wij zoeken collega’s voor onze helden. Om dit onder de aandacht te brengen bij potentiële nieuwe collega’s zetten we verschillende middelen in. Zo ook met onze nieuwe video’s met onze collega’s Jeffrey en Jeffrey in de hoofdrol. 

We werken continu aan een leefbare en duurzame samenleving voor iedereen en geloven in de kracht van innovatie en samenwerking om dit te bereiken. We zitten in een energietransitie van fossiele energie naar duurzame en schonere energie. Om dit te kunnen realiseren hebben we technisch personeel nodig. 

Wij zijn dan ook continue op zoek naar nieuw talent voor het werk in de techniek. Onze monteurs rijden met hun Westland Infra bus door het Westland en Midden-Delfland met op de achterruit één van onze collega’s. 

Sinds deze week staan onze nieuwe video’s online, waarin monteurs Jeffrey en Jeffrey vertellen over hun werk bij Westland Infra. Jeffrey, Monteur Technicus Elektriciteit en Jeffrey, Monteur Technicus gas. Zij zijn  de echte helden van onze organisatie. Wij hebben technici nodig  om alle uitdagingen die ons te wachten staan aan te kunnen.

Bekijk alle vacatures op de website van Juva, onze moedermaatschappij.