Westland Infra hoofdsponsor MKB Energiek Ontbijt

Gepubliceerd op 20-09-2022
Leestijd 3

Op woensdag 21 september vindt het jaarlijkse MKB Energiek Ontbijt plaats en net zoals voorgaande jaren is Westland Infra Netbeheer ook dit jaar hoofdsponsor van dit evenement. En gelukkig kunnen we na twee jaar corona dit jaar zo’n 150 MKB ondernemers weer in ons kantoorpand aan de Nieuweweg van harte welkom heten.

Vanaf 7.00 uur zijn alle gasten aanwezig voor een verzorgd energiek ontbijt en krijgen zij de gelegenheid om met elkaar te netwerken. Om 8.00 uur start een officieel deel met als gastspreker de energieke inspirerende sportspreker: Mark Tuitert!

‘Hoe kun je jezelf staande houden in de storm van het leven? Hoe ga je om met als het niet loopt zoals het zou moeten gaan? Zonder strijd geen overwinning’, zegt voormalig schaatser Mark Tuitert. Hij is ‘daar’ geweest en daagt zichzelf nog íedere dag uit. De winnaar van Olympisch goud werd naderhand co-founder van First Energy Gum, produceert zijn eigen ‘Drive Podcast’ en is trainer bij de online sportschool Fitchannel. Hij spreekt gepassioneerd over ‘dromen’ en ‘sterker worden door tegenslagen’. Ook spreekt hij motiverend over het (durven) van keuzes maken, persoonlijk leiderschap, onzekerheid, succesvol samenwerken en eigen verantwoordelijkheid. Mark Tuitert.

Wij wensen alle aanwezigen een uitermate energiek en inspirerend begin van de dag!
 

Mark Tuitert spreker op MKB Energiek Ontbijt