Werkzaamheden Westland Infra omgeving N211

Gepubliceerd op 04-09-2023
Leestijd 2

De N211 gaat op de schop om ruimte te maken voor de verbreding van de weg. Om de stroomvoorzieningen in de omgeving te garanderen, voert Westland Infra vanaf september werkzaamheden uit in de omgeving van de N211. We proberen de hinder hiervan uiteraard zo veel mogelijk te beperken.

Wat gaan we doen?
In september starten we met het verleggen van elektriciteitskabels. Dit is nodig om de stroomvoorziening betrouwbaar en veilig te houden. Oude kabels worden verwijderd en nieuwe kabels worden aangelegd.
 
Waar gaat er gewerkt worden?
De werkzaamheden vinden plaats in de gebieden Zwethzone, Dorpskade en Veenakkerweg. In de rode gebieden op onderstaande afbeelding starten op korte termijn werkzaamheden en de oranje gebieden zijn gepland voor eind 2023 en begin 2024. Wij verwachten dat alles volledig afgerond is voor april 2024.
 

Werkzaamheden aan de N211


Wat betekent dit voor de omgeving? 
In de periode van 11 september t/m 6 oktober sluiten wij van maandag t/m de vrijdag van 06.00 tot 18.00 uur de Veenakkerweg af. Ook sluiten wij in de periode van 4 t/m 8 september en van 13 t/m 19 september het fietspad door de Zwethzone af. Fietsers kunnen altijd gebruik maken van een omleiding over de Zwethkade Noord.

Vanaf 13 september t/m 13 oktober en van 30 oktober tot 29 november sluiten wij tijdelijk het voetpad tussen de Dorpskade en de fietstunnel onder de N211 (richting Wateringse Veld) af. We plaatsen bouwhekken, informatie- en omleidingsborden om de omgeving over deze werkzaamheden te informeren.