Nieuws van Westland Infra

Westland Infra Netbeheer heeft eind 2022 een vooraankondiging structurele congestie voor teruglevering gedaan.
Gaslekzoekers actief in Wateringen, Kwintsheul, De Lier en Maasland
Ook dit jaar gaan gaslekzoekers aan de slag met de inspectie van 527 km van ons gasnet binnen de woonkernen en buitengebieden van Wateringen, Kwintsheul, De Lier en Maasland.
Forse groei teruglevering zonne-energie in Westland en Midden-Delfland
Westland Infra Netbeheer ziet, net als alle andere regionale netbeheerders, een forse groei in teruglevering van zonne-energie.
Geen graafwerkzaamheden met vorst in de grond
Met de kou en vorst in de grond kunnen niet alle werkzaamheden doorgaan. De vorst in de grond levert voornamelijk problemen op bij graafwerkzaamheden.
Tarieven 2024
Vandaag publiceren wij onze tarieven voor komend jaar. Zoals aangekondigd eerder dit jaar krijgen klanten te maken met hogere tarieven voor de vaste en variabele transportkosten.
Westland Infra presenteert zijn Investeringsplan 2024
In dit investeringsplan staat welke investeringen we in de jaren 2024, ’25 en ’26 in ons energienet doen.
Westland Infra hoofdsponsor MKB Energiek Ontbijt 2023
Op woensdag 20 september vindt het jaarlijkse MKB Energiek Ontbijt plaats en net zoals voorgaande jaren is Westland Infra Netbeheer ook dit jaar hoofdsponsor van dit evenement.
Transportindicatie voor OWE-subsidie
OWE staat voor “Opschaling volledig hernieuwbare waterstofproductie via elektrolyse”. Voor de aanvraag heeft u een transportindicatie nodig van uw netbeheerder.
Werkzaamheden Westland Infra omgeving N211
De N211 gaat op de schop om ruimte te maken voor de verbreding van de weg. Om de stroomvoorzieningen in de omgeving te garanderen, voert Westland Infra vanaf september werkzaamheden uit in de omgeving van de N211.