Wij zoeken collega’s voor onze helden

Gepubliceerd op 09-07-2021
Leestijd 3

De energiesector, waar Westland Infra zich in bevindt, is volop in transitie. De komende jaren staan we voor de uitdaging om de overgang van energie uit fossiele brandstoffen naar groene energie soepel te laten verlopen. En om dat te realiseren, hebben we veel technisch personeel nodig. Maar de vraag is groter dan het aanbod.

Het is een enorme uitdaging om voldoende collega’s te vinden, die samen met ons de energietransitie gaan realiseren. Wij zijn dan ook continue op zoek naar nieuw talent voor het werken in de techniek. We doen dit door op onze website en social media kanalen veel aandacht te vragen voor het werken bij Westland Infra en de openstaande vacatures die we te vervullen hebben. Wij zijn een aantrekkelijke werkgever die zijn medewerkers veel te bieden heeft. 

Sinds deze week rijden onze monteurs met hun Westland Infra bus door het Westland en Midden-Delfland met op de achterruit één van onze collega’s, die het werken bij onze organisatie onder de aandacht brengen. 

Heeft u ze al gespot? Zij zijn de echte helden van onze organisatie. Zij zorgen ervoor dat we voorbereid zijn op alle uitdagingen die ons te wachten staan.

Wij zoeken collega's voor onze helden