Jaarverslag 2023: Samenwerken aan de energietransitie

Gepubliceerd op 27-06-2024
Leestijd 3

Op woensdag 26 juni 2024 is het jaarverslag 2023 van Westland Infra Netbeheer door haar aandeelhouders vastgesteld. We blikken in dit verslag terug op de financiële en operationele prestaties van het afgelopen jaar van Westland Infra als netbeheerder in de regio’s Westland en Midden-Delfland. We geven inzicht in de resultaten die we met elkaar bereikt hebben, lichten de beschikbaarheid van elektriciteit en gas in 2023 toe en welke bijdrage we leveren aan het (economische) welzijn van de regio.

Samenwerken aan de energietransitie
We hebben een dienstverlenende rol in het energiesysteem van de toekomst, dat innovatief, slim en passend moet zijn bij de behoefte van klanten en opdrachtgevers. We kunnen dit niet alleen. We werken zo veel mogelijk samen met partners, gemeenten en klanten. We hebben elkaar nodig en moeten samenwerken aan de energietransitie.

2023 een uitdagend jaar
“Het afgelopen jaar was een uitdagend jaar. We hebben gewerkt aan het oplossen van bestaande knelpunten. En we hebben voorbereidingen getroffen op toekomstige uitdagingen. We werken voor onze klanten aan een veilig en betrouwbaar net zonder beperkingen. Een slim net waarbij we beschikbare capaciteit nog beter kunnen garanderen.

Dat kunnen we niet bereiken zonder de inzet van onze medewerkers. Zij hebben opnieuw gezorgd voor een mooi resultaat waar we trots op zijn. Ik wil iedereen dan ook heel erg bedanken voor hun bijdrage hieraan”, aldus directeur Paul Langereis.

Lees ons jaarverslag op de website: jaarverslag.westlandinfra.nl

N.V. Juva, het netwerkbedrijf waar wij als dochtermaatschappij onderdeel van zijn, heeft ook zijn jaarverslag over 2023 gepubliceerd.

Lees ons jaarverslag over 2023