Proclaimer

Westland Infra is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden. Komt u toch onjuistheden tegen, laat het ons alstublieft weten via communicatie@westlandinfra.nl.

Gebruik van materiaal

Het is toegestaan om materiaal van onze website te gebruiken voor persoonlijke, niet bedrijfsmatige, doeleinden. Voor andere bedrijfsmatige doeleinden dient u vooraf toestemming te vragen aan Westland Infra.

Online communicatie

Berichten die u per e-mail aan Westland Infra stuurt, kunnen onderschept of gemanipuleerd worden. Westland Infra adviseert u geen geheime of anderszins gevoelige informatie per e-mail te sturen.

Privacy statement

www.westlandinfra.nl wordt beheerd door Westland Infra. Bij uw bezoek aan onze website worden algemene bezoekgegevens (cookies) bijgehouden. Het doel hiervan is het optimaliseren van de dienstverlening op onze website.

Verwerken van persoonsgegevens

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt conform de regels van de Gedragscode Verwerking van Persoonsgegevens behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. U bent gerechtigd de door ons opgeslagen informatie in te zien en waar nodig aan te passen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het formulier "Opvraag persoonsgegevens".

Voor het openen van sommige documenten van Westland Infra heeft u Adobe Reader nodig. Om de laatste versie te downloaden gaat u naar de website van Adobe.