Westland Infra publiceert Jaarverslag 2021

Gepubliceerd op 23-06-2022
Leestijd 3

Op donderdag 23 juni 2022 heeft Westland Infra Netbeheer zijn jaarverslag over 2021 op de website gepubliceerd. Met ingang van 1 januari 2020 zijn wij, samen met alle andere netbeheerders, door de overheid aangemerkt als organisatie van openbaar belang (OOB), waarbij diverse extra verplichtingen horen. Een van deze verplichtingen is de publicatie van een jaarverslag inclusief controleverklaring van een accountant met een OOB vergunning. 

In dit jaarverslag blikken we terug op de financiële en operationele prestaties van Westland Infra als netbeheerder in Westland en Midden-Delfland. Naast een weergave van de financiën is onder meer te lezen welke projecten er zijn uitgevoerd en geven we een toelichting op de beschikbaarheid van elektriciteit en gas in 2021. 

We geven inzicht in de resultaten die we het afgelopen jaar met elkaar bereikt hebben en welke bijdrage we leveren aan het (economische) welzijn van de regio. 

“In 2021 hebben we door COVID-19 veel gevraagd van de flexibiliteit van onze collega’s. Ondanks de lastige omstandigheden heeft de organisatie goed gepresteerd. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor hun bijdrage aan dit mooie resultaat! Tegelijkertijd zien we in de resultaten ook al de effecten van de toenemende energieprijzen. Klanten gaan steeds meer nadenken over energiebesparing. Doordat wij blijven zorgen voor voldoende ruimte op ons net, bieden wij onze klanten ruimte voor het maken van slimme keuzes.”, aldus directeur Paul Langereis. 

Lees ons jaarverslag

N.V. Juva, het netwerkbedrijf waar wij als dochtermaatschappij onderdeel van zijn, heeft vandaag ook zijn jaarverslag over 2021 gepubliceerd.
 

Jaarverslag 2021 nieuwsbericht