Westland Infra hoofdsponsor MKB Energiek Ontbijt

Gepubliceerd op 21-09-2021
Leestijd 3

Op woensdag 22 september vindt het jaarlijkse MKB Energiek Ontbijt plaats en net zoals voorgaande jaren is Westland Infra Netbeheer ook dit jaar hoofdsponsor van dit evenement.

Vanaf 7.30 uur zijn zo’n 115 Westlandse ondernemers aanwezig voor een verzorgd energiek ontbijt en krijgen zij de gelegenheid om met elkaar te netwerken. Om 8.30 uur start een officieel deel met als gastspreker Hidde de Vries.

Hidde de Vries is oprichter van The Recharge Company en leerde in zijn vijf jaar bij Google hoe bedrijven en werknemers omgaan met vitaliteit en mentale gezondheid. Hij is columnist op het gebied van welzijn en persoonlijke ontwikkeling bij RTL. Hij neemt de aanwezigen mee in zijn lezing ‘Work Smart Play Smart’, tevens de titel van zijn recent uitgebrachte boek.

In een uur tijd vertelt hij over de kansen van het nieuwe (hybride) werken. Waar gaat het mis en wat kun je doen om het zo optimaal mogelijk te laten verlopen? Dit geldt voor jezelf en voor je team. Hij neemt alle aanwezigen mee aan de hand van verschillende wetenschappelijke modellen die hij aanvult met situaties uit de dagelijkse praktijk. Hij vertaalt maatschappelijke ontwikkelingen naar praktische inzichten en tips die je direct na de sessie kunt toepassen. Een toegankelijke visie op het verhogen van je energie, efficiënter werken en effectiever worden in de dingen die er echt toe doen.

Westland Infra Netbeheer wenst alle aanwezigen een uitermate energiek en inspirerend begin van de dag!
 

Hidde de Vries