Zonnepanelen

Zonnepanelen hebben een grote groei doorgemaakt in Nederland. Het is dan ook een duurzame en goede manier om zelf energie op te wekken en uw energiekosten te verlagen. Het rendement van panelen wordt steeds beter waardoor het termijn ook steeds korter wordt om de aanschaf terug te verdienen. 

Informeer bij een erkend installateur naar de mogelijkheden van zonnepanelen

Schakel een erkend specialist in

Is uw dak geschikt? Hoeveel zonnepanelen kunt u kwijt en heeft u nodig? Is uw aansluiting en meterkast geschikt? Een erkend specialist (installateur) helpt u met de vragen. Daarnaast is een veilige en goede installatie van groot belang.

Controleer uw elektriciteitsaansluiting
Als u zonnepanelen koopt, let dan op dat uw aansluiting geschikt is. Soms is een verzwaring van de aansluiting nodig. De zwaarte bepaalt hoeveel elektriciteit door uw aansluiting kan. Het laatste wat u wilt is dat uw zekeringen doorslaan op een zonnige dag.  

Neemt u contact met ons op als er twijfel is over de grootte van uw aansluiting.

Belangrijk: Meld uw zonnepanelen aan

Om uw teruglevering correct verrekend te krijgen, is het belangrijk om uw zonnepanelen te registreren. Anders is het niet bekend bij uw energieleverancier dat u teruglevert. U kunt eenvoudig en snel aanmelden op energieleveren.nl. Wij controleren gelijk of uw meter geschikt is om terug te leveren. Meer informatie vindt u onder “Energie opwekken”. 

Is uw meter geschikt?
Met de slimme meter krijgt u meer inzicht in de opwek van elektriciteit. Heeft u nog geen slimme meter en wilt u ook meer inzicht? Vraag een slimme meter aan.

Meld uw zonnepanelen aan via energieleveren.nl