Wat doen wij

Verzorgingsgebied

Verzorgingsgebied van Westland Infra Netbeheer

Wat wij doen

In het Westland, Midden-Delfland en een deel van de Botlek zijn wij beheerder van het elektriciteits- en gasnet. Dit houdt in dat wij energie transporteren naar alle huishoudens, bedrijven en instellingen in de genoemde gebieden. Ook houdt dit in dat wij onderhoud plegen aan het energienet om storingen te voorkomen. Als er toch een elektriciteits- of gasstoring plaatsvindt, repareren wij deze zo spoedig mogelijk. Klanten kunnen dag en nacht op ons rekenen.

Samenwerken aan een toekomst vol energie

Energie is niet meer weg te denken uit onze samenleving. We gebruiken energie voor alles. De vraag naar en afhankelijkheid van energie neemt toe. Zowel het opwekken als het gebruik van duurzame en schone energie stijgt. Dit alles zorgt voor grote uitdagingen op energiegebied.

Het vormgeven van toekomstige energiesystemen kunnen we niet alleen. Samenwerking is een vereiste om successen te boeken en impact te hebben op mens en omgeving. Daarom zoeken wij de samenwerking actief op, te beginnen in onze directe omgeving.

Samen gaan we de uitdaging aan. Een betrouwbare, betaalbare en duurzame energievoorziening. Dat is ons doel. Alleen met samenwerking kunnen wij het energienet van de toekomst maken.

Samenwerken aan een duurzame toekomst
De visie van Westland Infra

Visie

Wij werken aan een leefbare en duurzame samenleving voor iedereen en geloven in de kracht van innovatie en samenwerking om dit te bereiken. De omvorming van de huidige energievoorziening naar een duurzaam energiesysteem, zonder concessies te doen aan veiligheid en beschikbaarheid, zien wij als onze grootse uitdaging voor de komende decennia. De energietransitie zet door en wij kijken graag vooruit naar oplossingen. We gaan bewuster om met energie, waarbij kostenefficiëntie en milieubewustzijn voorop staan.

Westland Infra gecertificeerd

Bij al onze dagelijkse werkzaamheden staan kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel. Hierbij zorgen wij als netwerkbedrijf voor efficiënte energie-infrastructuren met een hoge mate van veiligheid en beschikbaarheid. Wij houden bij al onze werkzaamheden rekening met mens, milieu en maatschappij. Om dit aantoonbaar te maken beschikt Westland Infra over de volgende certificaten.

Westland Infra Netbeheer is gercertificeerd: ISO, VCA, CKB