Uitlezen slimme meter

Natuurlijk bent u niet verplicht uw meterstanden op afstand uit te laten lezen. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kunnen wij deze functie voor u uitzetten. In dat geval krijgt u wel een slimme meter, maar wordt het op afstand uitlezen niet geactiveerd. U moet nog steeds jaarlijks uw meterstanden doorgeven. U kunt deze uitleesfunctie overigens op een later moment altijd weer laten activeren.

Let op: Het uitschakelen van de uitleesfunctie betekent dat uw standen niet meer uitgelezen kunnen worden. Wij kunnen nog wel technisch beheer op opstand doen. Denkt u aan bijvoorbeeld controle op storingen en juiste (schakel)tijden.

Uitlezen slimme meter wijziging


Vul hier het telefoonnummer in waarop u overdag goed bereikbaar bent.
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...

Belangrijke informatie

Met de slimme meter worden uw meterstanden op afstand uitgelezen. Wenst u niet dat de slimme meter op afstand wordt uitgelezen, dan kunt u met dit formulier de status laten wijzigen.

Westland Infra gaat zorgvuldig om met het aan- en uitzetten van uw meter. Vanuit privacyoverwegingen, vragen wij u daarom het formulier volledig in te vullen. Zonder volledige en correcte gegevens kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.

* Als u toestemming geeft voor het uitlezen van de slimme meter(s), dan heeft u energieleverancier de mogelijkheid om de standen op te halen en u een verbruiksoverzichten te sturen.

Metergegevens
Het meternummer bevindt zich aan de voorzijde van de elektriciteitsmeter.

** Bekijk de Algemene Voorwaarden.