Werken bij Westland Infra

We zitten in een energietransitie van fossiele energie naar duurzame en schonere energie. Het doel van de transitie is om in 2050 een duurzame energievoorziening te hebben. Het is de taak van Westland Infra, als netbeheerder van gas en elektriciteit, om bedrijven en instellingen te ondersteunen in die energietransitie. Werken bij Westland Infra betekent dat jij alle kansen krijgt om daaraan mee te werken en te zorgen voor de verbinding met onze klanten.
 

Samenwerken aan energie bij Westland Infra
Jeffrey is Technicus Elektriciteit
Fabian is Uitvoerder

Kansen om te groeien

We hebben een informele cultuur en een no-nonsense mentaliteit in een boeiende, veranderende omgeving. Onze collega’s leveren een belangrijke bijdrage aan het creëren van een leefbare en duurzame samenleving.
Functies binnen onze maatschappijen zijn breed en afwisselend. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Je bent van A tot Z verantwoordelijk en toont eigenaarschap in je rol. Vanzelfsprekend helpen we jou daar graag bij door middel van coaching of opleiding. Jouw ontwikkeling staat centraal. 
We worden als een aantrekkelijke werkgever gezien. Zo kunnen onze collega’s gebruikmaken van een duurzaam-inzetbaarheidsbudget voor hun persoonlijke ontwikkeling en/of vitaliteit. En ons beloningsbeleid is zeer ontwikkelingsgericht. We bieden medewerkers veel kansen en mogelijkheden om te groeien en zich te ontplooien. Daar hoort een managementstijl bij die medewerkers de ruimte geeft te leren, talenten in te zetten en ook om fouten te mogen maken.
 

Bekijk onze vacatures op de website van Juva

 

Over Westland Infra

Westland Infra is een dochter van netwerkbedrijf Juva. Samen met 110 collega’s werken we aan een toekomst vol energie.
Westland Infra is onderverdeeld in drie afdelingen. Te weten Netbeheer, voor het beheer en onderhoud van het gas- en elektriciteitsnetwerk in de gemeente Westland en Midden-Delfland. De afdeling Klant & Markt verzorgt alle (particuliere) vraagstukken met betrekking tot kleinverbruik en de slimme meter. En de afdeling Projecten richt zich op middel- en grootverbruik en is onderverdeeld in de subgroepen Risicogedreven, Klantgedreven en Reconstructies. 
Het team Assetmanagement is een interne opdrachtgever als het gaat om het beheer en onderhoud van ons netwerk. En het team Datamanagement faciliteert de business met informatie en systemen. 
Juva is ondersteunend en faciliteert vanuit stafafdelingen, zoals Logistiek, HR en Finance. 
 

Bekijk onze vacatures op de website van Juva


Onze klanten

Westland Infra is als netbeheerder actief in de regio Westland, Midden-Delfland en de Botlek. Zowel consumenten als bedrijven en organisaties voorzien wij van elektriciteit en gas. Kenmerkend voor ons verzorgingsgebied zijn de vele (glas)tuinbouwondernemers.
 

Werken bij Westland Infra