Over Westland Infra


Aangesloten op kwaliteit

Als netbeheerder beheert Westland Infra de technische hoogwaardige energienetten die - letterlijk - de wortels vormen van het Westland. Niet voor niets is de regio Westland ver buiten onze landgrenzen bekend als de tuin van Europa.

Westland Infra beschikt over een unieke marktpositie door de grote kennis van het tuinbouwsegment en haar specifieke (energie)behoeften. Als partner van de glastuinbouw ondersteunen wij de energietransitie. Duurzaamheid voorop!
 

Missie & Strategie

Als regionaal netbeheerder zorgt Westland Infra voor efficiënte energie-infrastructuren met een hoge mate van veiligheid en beschikbaarheid. Met de hieraan gerelateerde producten en diensten bieden wij professionele oplossingen. Verder ondersteunen wij ontwikkelingen op het gebied van duurzaam gebruik van energie en energietransitie. Door onze klantgerichte werkwijze streven wij naar een voorkeurspositie bij onze relaties.

Voor onze medewerkers creëren wij een uitdagende en marktgerichte werkomgeving, waarin persoonlijke groei centraal staat.
 

Westland Infra gecertificeerd

Bij al onze dagelijkse werkzaamheden staan kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel. Hierbij zorgen wij als regionaal netwerkbedrijf voor efficiënte energie-infrastructuren met een hoge mate van veiligheid en beschikbaarheid en houden bij als onze werkzaamheden rekening met mens, milieu en maatschappij. Om dit aantoonbaar te maken beschikt Westland Infra over de volgende certificaten.

Meer informatie leest u in de VGM Beleidsverklaring.
 

Transportprognoses

Producenten, regionale netbeheerders en grootverbruikers geven in een transportprognose van uur tot uur de verwachting aan van levering of productie van elektriciteit. Deze prognoses geven inzicht in de verwachte belasting van het net. Bekijk de transportprognose van Westland Infra.