Storing aan elektriciteits- of gasmeter

Belangrijke informatie

Voor de toekomstige afspraak is het handig als wij u kunnen bellen. Bijvoorbeeld wanneer de monteur door onvoorziene omstandigheden is vertraagd. Of als de afspraak onverwachts wijzigt. Wij gebruiken dit nummer alleen voor de meterwisselafspraak!

Schakeltijden dubbeltarief

Het standaard dagtarief is van toepassing van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 23.00 uur. Het verlaagde nachttarief is op de volgende momenten van toepassing:

  • Van maandag tot en met donderdag tussen 23.00 en 07.00 uur.
  • In het weekend van vrijdagavond 23.00 tot maandagochtend 07.00 uur.
  • Op de officiĆ«le feestdagen: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag.

In het geval dat uw meter defect is en deze niet gerepareerd kan worden, vervangen wij, mits dit technisch mogelijk is, de gehele huidige meetinrichting (gas en elektriciteit) voor slimme meters. De slimme meter is een nieuwe generatie energiemeter die de huidige meters voor elektriciteit en gas vervangt. De slimme meter helpt u bewuster gebruik te maken van energie en actief bij te dragen aan een duurzame leefomgeving. Houdt u er rekening mee dat als de meters vervangen worden, u tijdens de werkzaamheden geen gebruik kunt maken van het elektriciteits- en gasnet.