Storing terug

Ik heb geen stroom wat moet ik doen?

Controleer eerst of u de enige in de buurt bent zonder stroom. Als uw buren ook geen stroom hebben, bel dan het storingsnummer 0800-9009.

Hebben uw buren wel stroom dan kan het zijn dat een van de apparaten in uw woning kortsluiting veroorzaakt. U kunt dit controleren door onderstaande acties uit te voeren:

 

  • Ga naar de meterkast en controleer of een van de stoppen is doorgeslagen.
  • Controleer de apparaten die op de betreffende stoppengroep zijn aangesloten

Ik heb geen gas. Wat moet ik doen?

Controleer of de gashoofdkraan bij de gasmeter geopend is. Is dit het geval dan is het mogelijk dat uw installatie is uitgerust met een gasgebrekklep. Controleer dit als volgt: sluit alle gaskranen af, behalve de gashoofdkraan bij de gasmeter. Wacht ongeveer 15 minuten en probeer dan het gas nogmaals aan te steken.

Lukt dit niet bel dan met onze storingsdienst 0800-9009.

Ik heb problemen met knipperende verlichting en slecht werkende apparatuur.

Om een goed beeld van de spanning bij u te krijgen, kunnen we gedurende 5 tot 10 werkdagen een spanningsmeter installeren in het distributiestation dat uw aansluiting voedt. Indien blijkt dat deze meer dan 10% afwijkt van de norm van 230V dan passen wij de spanning kosteloos aan.

De druk van de gasmeter is te hoog of te laag, wat moet ik doen?

Als u contact met ons opneemt, laten wij een storingsmonteur bij u langskomen. U kunt ons bereiken op 0800-9009.

Mijn meter schakelt niet meer van het dag naar het nachttarief.

Als u contact met ons opneemt dan laten wij een storingsmonteur langskomen. Stuur een e-mail met uw contactgegevens naar communicatie@westlandinfra.nl of bel ons tijdens kantooruren op +31(0)85 0466 800.

De straatverlichting doet het niet. Waar kan ik dit melden?

De gemeente Westland en Midden-Delfland zijn de eigenaren van de openbare verlichting in de regio. Storingen kunt u melden via het meldpunt van de gemeente Westland of Midden-Delfland. Afhankelijk van het type storing kan de gemeente ons de opdracht geven om het op te lossen. 

Antwoord niet gevonden?

Stel uw vraag via het contactformulier of neemt u op een andere manier contact op