Start fase 2 Smart Grid Westland

Met de 1e fase van Smart Grid Westland met 25 klanten ruim een maand onderweg, starten we vandaag met de aanmeldingsprocedure voor fase 2 voor nog eens 75 klanten. Het is vanaf nu mogelijk om via de website in te schrijven voor de volgende fase. Livegang staat gepland op 1 april 2019. Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Wij zoeken ondernemers in de netvlakken MS/LS en MS die interesse hebben in deelname aan het model vanaf fase 1. Deze ondernemers kunnen zich vanaf vandaag vrijblijvend aanmelden door het invullen van onderstaand formulier. Na de aanmeldingsperiode worden de inschrijvingen - die voldoen aan de voorwaarden – verzameld. Bij meer aanmeldingen dan mogelijk wordt in het bijzijn van een notaris door trekking een selectie worden gemaakt. Daarna worden de geselecteerde inschrijvers hierover geïnformeerd. De ondernemers die niet geselecteerd zijn, worden eveneens geïnformeerd.

Deelname aan Smart Grid Westland betekent in het kort dat deelnemers tegen zeer gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van zogenaamde vrije ruimte die er op bepaalde momenten is in het net van Westland Infra. Westland Infra stelt hiertoe digitale berichten en signalen beschikbaar. Van de deelnemers wordt verwacht dat deze de signalen en berichten kunnen ontvangen. Er dient zogenaamde connectiviteit te zijn.

Benieuwd naar hoe Smart Grid Westland werkt en wat het voor u betekent? Bekijk dan onze animatie.